Home Verwacht Yakuza Weapon

Yakuza Weapon

 

yakuza-weapon

 

yakuz-weapon1

 

yakuz-weapon2

 

yakuz-weapon3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Synopsis

 

De makers van Versus zijn terug met weer een keiharde en compromisloze actiefilmvol meedogenloze gangsters, fatale vrouwen en cybernetische penisimplantaten!
Ex-yakuza Shozo Iwaki (Tak Sakaguchi) zweert wraak op Kurawaki, de verraderdie verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. Na een bloedige strijd belandtShozo in een coma. Als hij ontwaakt, blijkt zijn rechterarm vervangen door eenM61 Vulcan snelvuurkanon en zijn linkerbeen door een raketwerper. Dit biedt perspectief.Niet geheel toevallig heeft ook Kurawaki de nodige mechanische veranderingen ondergaanen beide maken zich op voor een hernieuwd gewelddadig treffen.

 

Geregisseerd door Yudai Yamaguchi en Taka Sakaguchi, de makers van VERSUS, BATTLEFIELD BASEBALL en DEATH RACE, en gebaseerd op de comic van Ken Ishikawa, (CUTIE HONEY, GETTERROBOT en meer), combineert YAKUZA WEAPON hard-boiled gangster action, manga-style comedy en bloederige special effects. YAKUZA WEAPON is meedogenloos, tot de tanden bewapend, opgefokt en klaar voor actie!

 

  

 

 

 

 

 Details

 

Regie: Tak Sakaguchi, Yudai Yamaguchi

Cast: Tak Sagaguchi Shingo Tsurumi, Mei Kurokawa

Land: Japan

Jaar: 2011

Speelduur: 106 minuten

Releasedatum: mei 2012

 

 

DVD specificaties

 

Cat. Nr: SE1035

EAN Code DVD: 8717903483343

Beeld: 16:9

Geluid: Japans

Ondertiteling: Nederlands

Extra's: Behind the scenes, Spinoff, Deleted scenes.

 

YouTube