Home Disclaimer

Disclaimer

 

Op de toegang tot en het gebruik van deze website zijn algemene voorwaarden en een privacy statement van Shock Film van toepassing.

 

Shock Film en de aan haar gelieerde bedrijven kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie in welke vorm dan ook geplaatst door derden op de website, of voor informatie in de geprinte media gebaseerd op data van de website. Shock Film is niet aansprakelijk voor die onderdelen van de website waarop haar gebruiksvoorwaarden niet van toepassing zijn. Shock Film is niet aansprakelijk, noch verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele offsite pagina’s of pagina’s die gelinkt zijn aan of afgeleid van de website www.shock-film.nl. De informatie op deze website is met de grootste zorg geplaatst, maar Shock Film geeft geen garanties ten aanzien van de nauwkeurigheid en het up to date zijn van de informatie op deze website.

 

Shock Film en de aan haar gelieerde vennootschappen zijn niet aansprakelijk voor enige schade voortvloeiend uit de toegang tot, het gebruik van en het vertrouwen op de informatie in deze website of enige hieraan gelinkte site.

 

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op deze website- behoren toe aan Shock Film en de aan haar gelieerde bedrijven of zijn opgenomen met toestemming van de eigenaar van de desbetreffende intellectuele eigendomsrechten. Alvorens deze website te kunnen bezoeken dient u de gebruiksvoorwaarden alsmede het privacybeleid akkoord te bevinden. De gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden gesloten, aanbiedingen die worden gedaan en diensten die worden aangeboden op deze website.

 

Door de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid als akkoord aan te vinken verklaart u de gebruiksvoorwaarden expliciet van toepassing en geeft u toestemming voor de gegevensverwerking zoals bedoeld in het privacy statement. Indien u niet akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid kunt u geen gebruik maken van deze website.